Uhvaćen na djelu: zaletio se u ogradu pa pokušao “sakriti zločin”

Uhvaćen na djelu: zaletio se u ogradu pa pokušao “sakriti zločin”

"Ma evo je, kao nova", sigurno je pomislio vozač ovog kamioneta-ralice, nakon što je njime prvo razvalio ogradu, a potom je, na isti način, vratio na mjesto

Mjesto radnje ovog videa je grad Portland, u američkoj saveznoj državi Maine. Video je skinut s nadzorne kamere, snimljen je 23. siječnja ove godine, a na njemu – pokušaj prikrivanja posljedica nepažnje. Vlasnici kamere, kuće, i ograde koja se vidi u kadru, prijavili su incident, koji je i bizaran i zabavan na svoj način.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Srušio, popravio, otišao

Vozač kamioneta, s ralicom montiranom sprijeda, čistio je susjedstvo od snijega. Vozeći unatrag kroz vrata ograde, zapeo je za nju i poprilično je razvalio. Onoga što je uslijedilo ne bi se posramili niti scenaristi poznatog animiranog serijala “A je to!” – majstor se s ralicom vratio do srušene ograde, pa je pogurao natrag na mjesto. Snijegom ju je čak uspio i učvrstiti “kao da se ništa nije dogodilo”.

Ljudi koji su kasnije vidjeli ovaj događaj na snimci svoje kamere kažu kako im se raličar nije javio vezano za taj incident. Samo je nastavio svojim putem dalje, kažu.

1