U tri sekunde ludom srećom izbjegao dva sudara

U tri sekunde ludom srećom izbjegao dva sudara

Snimka koja stiže s Tajlanda prikazuje događaj na jednom raskrižju, nepoznate lokacije. Glavni akter, vozač kamioneta, uspio je manevrom izbjeći bočni udar drugog vozila, a potom skoro pokupio motocikl

Vozaču Isuzuovog kamioneta s ove snimke zvijezde su se nasmiješile kada je, prije nekoliko dana, vozio jednom cestom na Tajlandu. U jednom trenutku s bočne ceste neobjašnjivo mu je u putanju ušao drugi kamionet, a on je, u želji da ga izbjegne, naglo trznuo upravljačem. Sudar je uspio izbjeći, ali je izgubio kontrolu nad vozilom pa se okrenuo na cesti za 180°.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Na putu su mu se našla dva gumena stupića, njih je pregazio bez trajnih posljedica, a potom tek za koji milimetar promašio motocikl, koji je nailazio iz suprotnog smjera. Vozač motocikla (ili vozačica, nije sasvim jasno) također su imali sreće da ih ovaj nije odbacio s vozila. Dvije nezgode u tri sekunde izbjegnute su, dakle, za dlaku.

Začudo, nitko se oko ovog događaja nije uzrujao. Već sljedećeg trenutka oba su kamioneta i motocikl nastavili dalje, kao da se ništa nije dogodilo.

YouTube MP3 - Hotmail
1