Toyota najavljuje atraktivni nastup na Ženevskom salonu automobila 2020.

Toyota najavljuje atraktivni nastup na Ženevskom salonu automobila 2020.

Japanski proizvođač u Ženevi će predstaviti novi B-SUV, novi Yaris i GR Yaris, RAV4 Plug-in Hybrid, novi Mirai te novu GR Supru 2.0

Iz Toyote su najavili svoj atraktivni nastup na Ženevskom salonu automobila 2020. koji počinje 5. ožujka. Tamo će prije svega biti otkriven potpuno novi Toyotin B-SUV, čija će svjetska premijera biti upravo na Ženevskom salonu automobila 2020. Maleni SUV trebao bi utjeloviti iskustvo malog automobila i nasljeđe poznatih Toyotinih SUV-ova.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Novi B-SUV objedinjava povećanu odignutost od tla i inteligentni sustav pogona na sve kotače kao i Toyotinu najnoviju hibridnu tehnologiju. Ovaj će SUV biti otkriven tijekom konferencije za tisak koja će se održati 3. ožujka u 11:15 na Toyotinom štandu u Dvorani 4.

Tada će, po prvi put na nekom europskom sajmu, biti predstavljeni i novi Yaris te novi RAV4 Plug-in Hybrid.

Povrh toga, potpuno novi Mirai doživljava svoje prvo predstavljanje na nekom europskom sajmu na posebnom prostoru koji naglašava Toyotinu posvećenost budućem društvu vodika.

Prostor Gazoo Racinga će sadržavati novi GR Yaris koji će biti izložen pored nove GR Supre 2.0, najnovijeg WRC Yarisa za 2020. te Dakar Hilux 2020. Fernanda Alonsa.

Podijeli:
1