Toyota najavila GR Supru s ručnim mjenjačem

Toyota najavila GR Supru s ručnim mjenjačem

Uskoro dolazi Toyota GR Supra s potpuno novim ručnim mjenjačem izrađenim po mjeri, a nastala je prema zahtjevima samih kupaca i ljubitelja ove marke

Kupci i zaljubljenici u Toyota GAZOO Racing sportske automobile izrazili su svoje želje, a u Toyoti su ih bili spremni poslušati. Uskoro, stoga, dolazi Toyota GR Supra s potpuno novim ručnim mjenjačem izrađenim po mjeri – najavljeno je iz japanske kompanije.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

“Posebno osmišljena da udovolji zahtjevima i najizbirljivijih vozača, nova Toyota GR Supra s ručnim mjenjačem projektirana je tako da svim zaljubljenicima pruži nešto najbliže DNK-u GAZOO Racinga, što će poboljšati njihovo iskustvo u vožnji”, kažu, ne otkrivajući previše detalja.

Crvena oznaka modela

Prepoznatljiva zahvaljujući novoj oznaci “Supra” crvene boje, nova inačica sportskog automobila s ručnim mjenjačem iz asortimana GAZOO Racing nepogrešivo je Toyota GR Supra, a kao bonus donosi još neke nove karakteristike koje su, kako kažu iz Toyote “čiste, jedinstvene i posebne”.

Više informacija obećali su najaviti u nadolazećim tjednima, a za sada su s javnošću podijelili tek sliku spomenutog crvenog bedža i izgled pedala, kojih je, kao i u GR Yarisu ili GR86 – tri.

YouTube MP3 - Hotmail
1