Toyota golica maštu najavama novog C-HR-a i Land Cruisera

Toyota golica maštu najavama novog C-HR-a i Land Cruisera

Na službenim kanalima Toyote ovoga tjedna našle su se dvije "teaser" objave. U jednoj se otkrivaju konture redizajniranog SUV-a C-HR, a druga tek daje naslutiti da će i Land Cruiser biti osvježen

Potpuno nova Toyota C-HR bit će predstavljena javnosti 26. lipnja. Stoji to u šturoj objavi na službenim stranicama japanskog proizvođača, uz jednu fotografiju stražnjeg dijela novog, redizajniranog modela. Na njoj vidimo i sasvim novu izvedbu svjetlosnih elemenata, uz svijetleći logotip. Slika otkriva i konture osvježenog C-HR-a, a iz Toyote kažu kako će biti riječi o “potpuno novom modelu, uzbudljivom i sofisticiranom kompaktnom SUV-u, s ‘nabrijanim’ dizajnom te naprednim tehnologijama”.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Dodatna animacija prikazuje i zanimljivu igru unutar poprečne LED trake na stražnjoj strani – tek toliko da se imamo čemu veseliti prije službenog predstavljanja. Premijera Toyote C-HR, za koju se špekulira da će prvi puta dobiti i plug-in hibridni pogonski sklop, zakazana je za ponedjeljak, 26. lipnja.

Iz Toyote, pak, ne staju samo na ovom modelu. Službenim su kanalima dali naslutiti i kako će uskoro na tržište stići i novi Land Cruiser, popularni veliki SUV. Najavljen je za europsko i američko tržište, no detaljnih informacija o tome za sada nema – spominje se tek kako će uskoro biti poznato više detalja.

YouTube MP3 - Hotmail
1