Toyota Corolla Trek za praktične izlete van asfalta

Toyota Corolla Trek za praktične izlete van asfalta

Toyota je predstavila novu izvedbu karavanske Corolle. Radi se o verziji Trek koji će biti dostupan isključivo s modelom Corolla Touring Sports i bit će najbliža konkurencija Focusu Active i drugim sličnim modelima.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Glavne odlike ovog automobila su povišena podnica (+20 mm), zaštitne plastične obloge donjih dijelova karoserije, 17-inčni kotači, maglenke, nova maska motora, zatamnjena stražnja stakla te značka Trek. Interijer je prošao kroz slične dorade i kupce će pokušati privući dvobojnim presvlakama, ukrasnim elementima od drveta, 7-inčnim zaslonom u instrumentnoj ploči te 7-inčnim središnjim zaslonom infotainmenta.

Također, tu je i posljednja izvedba sustava Toyota Safety Sense koji uključuje automatska duga svjetla, sustav za prepoznavanje prometnih znakova, sustav održavanja vozila u voznoj traci, sustav upozorenja na predstojeći udar, sustav prepoznavanje pješaka i biciklista danju i noću i sl, a tu je i aktivni tempomat s automatskim stop-startom.

Kupcima će biti dostupna tri motora. Ponudu otvara 1,2-litreni turbo, a slijeda ga 1,8-litrena jedinica te 2,0-litreni hibrid. Kompletni tehnički podaci i cijene za europska tržišta će postati poznati uskoro.

1