Toyota C-HR dobiva manje osvježenje i novi 2,0l hibridni pogon

Toyota C-HR dobiva manje osvježenje i novi 2,0l hibridni pogon

Toyota C-HR osvježava svoju ponudu snažnijim hibridnim pogonom, novim multimedijskim sustavom i dizajnerskim detaljima za atraktivniji izgled. U ponudi na području Republike Hrvatske naći će se krajem godine

Pridružujući se poboljšanom 1,8-litarskom hibridu od 122 KS, novi 2,0-litarski sustav Hybrid Dynamic Force od 184 KS donosi bolju učinkovitost. Emisije CO2 kod C-HR 1,8 od 109 g/km odnosno od 118 g/km na 2,0-l Hybrid Dynamic Force. (Norma WLTP).

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Osvježeni Toyotin popularni crossover C-HR je opremljen i novim multimedijskim sustavom koji uključuje integraciju pametnih telefona, i to putem sustava Apple Carplay i Android Auto. Toyotin novi sustav navigacije podržava i over-the-air nadogradnju, pa kupci uvijek mogu na raspolaganju imati zadnje verzije europskih auto karata.

Preinake prednjeg i stražnjeg kraja

Toyota C-HR ostaje dosljedna svojem atraktivnom vizualnom identitetu, kažu iz Toyote. Prednji i stražnji kraj su redizajnom doživjeli manje preinake.

Prednja i stražnja svjetla su unaprijeđena LED tehnologijom, pri čemu dnevna svjetla (DRL) i pokazivači smjera stvaraju jedinstveni prednji sklop i tvore glatku liniju iznad glavnih svjetala. Straga su novi sklopovi svjetala spojeni sjajnim crnim spojlerom stvarajući jedinstvenu čistu liniju.

Dinamičke dorade uključuju izmjene konstrukcije ovjesa kojom je poboljšana udobnost u vožnji uz zadržavanje odlične upravljivosti na Toyoti C-HR. Sve izvedbe se odlikuju i smanjenom bukom i vibracijama pa je udobnost u kabini dodatno poboljšana.

Podijeli:
1