Total otvara predstavništvo u Hrvatskoj

Total otvara predstavništvo u Hrvatskoj

Francuska kompanija Total, četvrti svjetski proizvođač ulja i plina, svjetski lider u proizvodnji tekućeg naftnog plina (LPG) i jedna od vodećih tvrtki u proizvodnji energije s niskim sadržajem ugljika, na današnjoj je konferenciji za medije, održanoj u Zagrebu najavila otvaranje predstavništva kompanije u Hrvatskoj. Otvaranjem predstavništva na tržištu Hrvatske, Total želi pružiti punu podršku svojim korisnicima kroz odgovarajuću uslugu, kvalitetu i pouzdanost proizvoda koje nudi.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Kompanija Total Croatia d.o.o. jedini je ovlašteni uvoznik maziva marki Total i Elf, a totalovi se proizvodi mogu kupiti u svim maloprodajnim objektima ovlaštenih distributera. Za sve informacije, pitanja, sugestije kao i svaku moguću suradnju korisnici se mogu obratiti izravno zastupništvu putem kontakt obrasca koji se nalaze na stranici total.hr

U prvoj godini poslovanja, Total očekuje ostvarenje prometa od 70 milijuna Kuna kroz konstantno unaprjeđenje osnovne djelatnosti poslovanja, a to je distribucija maziva specijaliziranih ne samo za motorna vozila već i za poljoprivredne i industrijske strojeve, teretna vozila i ostale specifične grane industrije.

Izravno prisutan u preko 110 predstavništva u cijelom svijetu, Total ima više od 100.000 zaposlenih koji su posvećeni pronalaženju i proizvodnji boljih, sigurnijih i čišćih izvora energije. Odluka o otvaranju predstavništva u Hrvatskoj uslijedila je nakon pažljivog strateškog odabira tržišta koje odlikuje cjelokupan totalov pristup poslovanju. Total vjeruje kako svojim izravnim prisustvom može doprinijeti razvoju lokalnog tržišta i ojačati ekonomske odnose s Hrvatskom, ali i da će biti u još povoljnijoj poziciji da osluhne potrebe krajnjih korisnika i odgovori na njihove potrebe.

Almila Acan Kahvecioglu, direktorica kompanije Total za Hrvatsku i Veleposlanica Francuske u Hrvatskoj, Corinna Meunier

“Rastuća potreba za kvalitetnim proizvodima i tržišni potencijal koji ova zemlja ima pomogli su nam da se odlučimo na otvaranje predstavništva u Hrvatskoj. Hrvatska industrija i ekonomija prepoznaju kvalitetu naših proizvoda i usluga, kao i njihovu pristupačnost, što nam jamči uspješnu suradnju s mnogim domaćim tvrtkama i proizvođačima. Radujemo se što Hrvatska postaje naš dom i mjesto u kojem možemo ostvariti rast i približiti se našim krajnjim korisnicima čije nam je zadovoljstvo uvijek na prvom mjestu”, izjavila je Almila Acan Kahvecioglu, direktorica kompanije Total za Hrvatsku.

Povijest kompanije Total datira iz 1924. godine osnivanjem Compagnie Française des Pétroles (CFP) koja se bavila isključivo proizvodnjom ulja na Bliskom Istoku. Danas, nakon gotovo čitavog stoljeća poslovanja i strateške diverzifikacije poslovanja, kompanija Total ima preko 700 proizvodnih jedinica širom svijeta kako bi korisnicima mogla osigurati energiju koja je pristupačna, pouzdana, čista i koja ispunjava najstrože sigurnosne i ekološke standarde. Kao rezultat uspješnog poslovanja, u 2016. godini, kompanija Total ostvarila je 10,5 milijardi dolara prihoda na globalnoj razini.

Provjera podrijetla ulja putem broja šarže na boci, analiza performansi ulja slanjem uzoraka nezavisnom laboratoriju ANAC s europskim središtem u Belgiji, kao i preporuka za korištenje proizvoda koji će optimizirati potrošnju goriva i produžiti životni rad motora, samo su dio usluga koje Total pruža svojim korisnicima.

“Imamo sve neophodne proizvode koji podmiruju potrebe tržišta i ovdje smo kako bi podržali naše partnere i korisnike. Informacija kako je Total Croatia d.o.o. uvoznik kemikalije koja se nalazi na deklaraciji potvrđuje da je kupljeni proizvod original i da mi jamčimo za njegovu kvalitetu i porijeklo”, dodala je gđa. Kahvecioglu.

– – –

Više informacija potražite na stranicama tvrtke Total Croatia d.o.o.

Podijeli:
1