Telefon koji je izdržljiv koliko i Land Rover Discovery

Telefon koji je izdržljiv koliko i Land Rover Discovery

Pod nazivom Land Rover Explore predstavljen je pametni telefon inspiriran LR-ovim modelom Discovery, a razvili su ga zajedno Land Rover i tvrtka Bullitt Group. Novi je telefon predstavljen na MWC sajmu u Barceloni, krajem veljače.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Dizajniran s detaljima koji ga vežu s Land Roverom Discovery, pametni telefon Explore će se jednako dobro snaći u uredu ili na terenu, a može se pohvaliti autonomijom od čak dva dana pri prosječnom korištenju baterije. Riječ je o pametnom telefonu temeljenom na OS-u Android.

Ovako veliku autonomiju Explore može zahvaliti bateriji kapaciteta od 4000 mAh, a za one kojima je navigacija najpotrebnija u ponudi je i dodatak Adventure Pack kojim se kapacitet baterije udvostručuje, dok se istovremeno unaprjeđuju pouzdanost i preciznost GPS signala.

Napravljen za prave avanturiste, pametni telefon Land Rover Explore može izdržati pad s visine od 180 cm (s tvorničkom zaštitom 5-inčnog zaslona Full-HD rezolucije), a otporan je i na visoke temperature, vlagu i vibracije te može “preživjeti” ispod vode pa čak i one slane.

Konačno, uz ovaj avanturistima namijenjen telefon dostupni su i dodatna baterija kapaciteta od 4370 mAh te nosač za bicikl. Land Rover Explore će se isporučivati s dodatkom Adventure Pack, uz cijenu od 649 Eura. Narudžbe je moguće ostvariti od 26. travnja 2018. na adresi landroverexplore.com

Avanturiste će vjerojatno zanimati i test Land Rovera Discovery 2.0D SD4 HSE

Podijeli:
1