Kako je tekao razvoj nove G klase?

Kako je tekao razvoj nove G klase?

Nova G klasa se možda vizualno ne razlikuje previše od svog prethodnika, no u Mercedesu kažu kako su “promijenili gotovo sve.” Minimalne izmjene dizajna su ionako u ovom slučaju manje bitne, odnosno čak i poželjne s obzirom da su ljubitelji ovog automobila ionako htjeli, kažu u Mercedesu, “manje izmjene dizajna i veći iskorak na tehničkom planu.”

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Štoviše, kutijasti oblik G klase je njen zaštitni znak i dio šarma pa su se u Mercedesu odlučili na veće izmjene uređenja interijera, povećanje ponude prostora, bogatiju opremu, napredna konstrukcijska i tehnička rješenja i sl. Drugim riječima, nova je G klasa sigurnija, luksuznija, snažnija te su joj kvalitetnija off-road svojstva.

Sve u svemu u Mercedesu su uvjereni kako su razvili i proizveli najbolji SUV na svijetu. Ako želite saznati više o tome kako je tekao razvoj nove generacije ove mercedesove legende preporučamo da pogledate ovdje priloženi video zapis koji nas vodi behind the scenes, odnosno u kojem nas vodeći mercedesovi stručnjaci iz različitih područja dodatno informiraju o procesu stvaranja ovog automobila.

YouTube MP3 - Hotmail
1