Tajvanac izradio prikolicu za BMW – od istog takvog BMW-a

Tajvanac izradio prikolicu za BMW – od istog takvog BMW-a

Neobičan video kruži Internetom ovih dana, a iako ne postoje gotovo nikakve informacije o njemu i cijelom slučaju, sama po sebi ova je pojava iznimno interesantna ljubiteljima automobila.

Na Instagram stranici Supercars of Taiwan osvanuo je kratki video zapis koji treba više puta pogledati kako bi se povjerovalo vlastitim očima – ali i kako bi se shvatilo o čemu se tu zapravo radi. Ukratko, na njemu je vidljiva sasvim neobična modifikacija autoprikolice koja je izrađena od stražnje strane BMW-a.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Lako je uočiti da se radi o dva gotovo identična vozila, i to skupocjena BMW-a Serije 4 Gran Coupe (modificiranih u originalno nepostojeću “M” izvedbu), od kojih je jedno pretvoreno u prikolicu. Kada se ovako voze, neki kažu kako im sve izgleda kao “pogreška u matrici”, ili pak optička iluzija. Posumnjali smo da može nije u pitanju “fejk” video, ali može se uočiti da prikolica ipak ima nekih improviziranih detalja, tako da ukoliko bi se radilo o videu nastalom uz upotrebu specijalnih efekata onda bi se netko oko njega doista morao potruditi.

Društvene mreže, kako bi neki portali rekli, “gore” i pokušavaju pronaći vlasnika neobične kompozicije s Tajvana. Svi, naime, žele doznati kako je došlo do ovoga, tko je to izradio, zašto, koliko ga je koštalo, i slično… Dok ga se ne pronađe, ostaju nam tek špekulacije i ovih 5-6 sekundi videa.

Podijeli:
1