Sva goriva na Tifonu od sada isključivo s aditivima

Sva goriva na Tifonu od sada isključivo s aditivima

Od 1. srpnja sva EVO goriva na prodajnim mjestima Tifona sadrže aditive za čišćenje motora, suzbijanje korozije te one protiv trenja kod benzinskih te pjenjenja kod dizelskih goriva

S početkom srpnja lanac benzinskih postaja Tifon uveo je novost u ponudu svojih goriva, pa sada sva EVO dizelska i benzinska goriva iz njihove ponude sadrže aditive i poboljšana su EVOTECH formulom. Ovaj naziv označava njihovu liniju aditiva za goriva, a riječ je o molekuli koja sadrži elemente za čišćenje motora, za suzbijanje korozije te protiv trenja kod benzinskih i pjenjenja kod dizelskih goriva.

Oslanjajući se na godine iskustva, Tifon svoja EVO goriva kontinuirano poboljšava u skladu s najvišim europskim standardima kvalitete. Ovoga puta, odlučili su napraviti još jedan iskorak u povećanju kvalitete svojih goriva pa tako sada i “obični” dizel također sadrži EVOTECH formulu. Drugim riječima, on više nije “običan”, a s ovom promjenom cjelokupnu ponudu Tifonovih dizelskih i benzinskih goriva sada čine goriva s aditivima.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Upotrebom aditiviranih EVO Diesel ili EVO Eurosuper 95 goriva postiže se efikasan i dugotrajan učinak čišćenja. Dodatak aditiva svojim deterdžentskim djelovanjem jamči veću čistoću motora i zaštitu od korozije, dok s druge strane radni vijek motora čini duljim, a sam automobil postaje učinkovitiji i lakši za održavanje, poručili su iz Tifona.

Količina aditiva u EVO Premium (EVO Eurosuper 100+ Premium i EVO Diesel Premium) gorivima dodatno je povećana. EVO Diesel Premium sada sadrži 55% više EVOTECH formule u odnosu na EVO Diesel. Dok EVO Eurosuper 100+ Premium sadrži  44% više EVOTECH formule u odnosu na EVO Eurosuper 95.

Više informacija o EVO gorivima te inteligentnoj EVOTECH formuli dostupno je putem ovog linka.

Podijeli:
1