Suzukijev Antares centar na novoj adresi!

Suzukijev Antares centar na novoj adresi!

Svega nekoliko kućnih brojeva dalje od dosadašnje adrese nalazi se novi i veći prodajno-servisni centar, u zapadnom dijelu Zagreba

S početkom mjeseca studenog Suzukijev prodajno-servisni centar Antares obilježio je veliku prekretnicu u svom poslovanju. Naime, time je započela nova era jer prodajno-servisni centar Antares posluje na novoj adresi. Doduše, promjene nisu velike što se tiče same lokacije, jer su se preselili s adrese Samoborska cesta 119, nekoliko kućnih brojeva dalje, na Samoborska cesta 222a. Znači, Suzukijeva prisutnost sada je još snažnija na zapadnom dijelu Zagreba.

Snažnija jer sada kupci mogu na jednom mjestu, s mnogo raspoloživog prostora unutarnjeg, ali i vanjskog dijela pronaći sve Suzukijeve proizvode, od automobila i motocikala, pa sve do nautičkog programa.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Naravno, na istom mjestu može se obaviti i servis svih Suzukijevih proizvoda, a u ovo predzimsko vrijeme važno je istaknuti kako imaju mogućnost skladištenja guma. Novi prodajno-servisni centar smjestio se na velikoj parceli od 5000 kvadratnih metara, a što je pored velikog poslovnog objekta od čak 1200 kvadrata, dobiven i veliki broj parkirnih mjesta, što će uvelike olakšati svu potrebnu komunikaciju.

Iz Suzukija pozivaju zainteresirane na razgledavanje novog salona i servisa, kao i na upoznavanje odnosno isprobavanje cijele hibridizirane game novih Suzuki modela, koja nudi iznimno opremljene 4-cilindrične hibridne modele po prihvatljivim cijenama. Uskoro se u prodajnom salonu očekuje i potpuno novi model Swace.

Podijeli:
1