Suzukijev Antares centar na novoj adresi!

Suzukijev Antares centar na novoj adresi!

Svega nekoliko kućnih brojeva dalje od dosadašnje adrese nalazi se novi i veći prodajno-servisni centar, u zapadnom dijelu Zagreba

S početkom mjeseca studenog Suzukijev prodajno-servisni centar Antares obilježio je veliku prekretnicu u svom poslovanju. Naime, time je započela nova era jer prodajno-servisni centar Antares posluje na novoj adresi. Doduše, promjene nisu velike što se tiče same lokacije, jer su se preselili s adrese Samoborska cesta 119, nekoliko kućnih brojeva dalje, na Samoborska cesta 222a. Znači, Suzukijeva prisutnost sada je još snažnija na zapadnom dijelu Zagreba.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Snažnija jer sada kupci mogu na jednom mjestu, s mnogo raspoloživog prostora unutarnjeg, ali i vanjskog dijela pronaći sve Suzukijeve proizvode, od automobila i motocikala, pa sve do nautičkog programa.

Naravno, na istom mjestu može se obaviti i servis svih Suzukijevih proizvoda, a u ovo predzimsko vrijeme važno je istaknuti kako imaju mogućnost skladištenja guma. Novi prodajno-servisni centar smjestio se na velikoj parceli od 5000 kvadratnih metara, a što je pored velikog poslovnog objekta od čak 1200 kvadrata, dobiven i veliki broj parkirnih mjesta, što će uvelike olakšati svu potrebnu komunikaciju.

Iz Suzukija pozivaju zainteresirane na razgledavanje novog salona i servisa, kao i na upoznavanje odnosno isprobavanje cijele hibridizirane game novih Suzuki modela, koja nudi iznimno opremljene 4-cilindrične hibridne modele po prihvatljivim cijenama. Uskoro se u prodajnom salonu očekuje i potpuno novi model Swace.

Podijeli:
1