Suludi prizori: potukli se na stazi WRC-a neposredno prije nailaska vozila

Suludi prizori: potukli se na stazi WRC-a neposredno prije nailaska vozila

WRC u Hrvatskoj ogroman je, posjećen i vrlo gledan spektakl, koji će našoj zemlji značajno koristiti za izgradnju imidža u svijetu automobilizma. No, prizori poput ovih ne pomažu u tome

S WRC-a, koji se ovoga vikenda održava na cestama diljem Hrvatske, stižu spektakularni kadrovi, cijeli svijet gleda najbolje vozače relija na prekrasnim dionicama lokalnih hrvatskih cesta, a uz stazu se očekuje ukupno i do 500.000 gledatelja. No spektakl je ove godine donekle zasjenjen tragičnom pogibijom irskog vozača Craiga Breena na jednom od prošlotjednih treninga, dok se Internetom tijekom vikenda proširila i nevjerojatna snimka nastala uz stazu u kojoj su glavni akteri – neodgovorni gledatelji.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Prema opisu videa, koji možete vidjeti u nastavku, slovenski i češki “navijači”, vjerojatno i pod utjecajem alkohola, potukli su se uz stazu kojom se voze utrke. Tučnjava je potom završila i na samoj stazi, intervenirali su zaštitari i policajac, raščistili metež, a tek nekoliko sekundi zatim je stazom iznimno brzo proletio WRC automobil.

Ovi gledatelji, kandidati za Darwinovu nagradu, samo su srećom izbjegli ogromnu tragediju, a mi zahvaljujući njihovoj gluposti i nepromišljenosti imamo nevjerojatan video kao “razglednicu” s ovogodišnjeg WRC Croatia Rallyja.

NADOPUNA: WRC je zbog autorskih prava “skinuo” izvorni video s YouTubea, ali i dalje ga možete pogledati ovdje, ili iz drugog ugla u nastavku:

YouTube MP3 - Hotmail
1