Subaru Viziv Performance – najava sljedeće generacije WRX-a

Subaru Viziv Performance – najava sljedeće generacije WRX-a

U potpunosti novi Subaru WRX na tržište neće stići prije kraja ovog desetljeća, no sada otprilike znamo što možemo očekivati. Naime, Subaru je u Tokiju predstavio konceptni model Viziv Performance koji je u osnovi agresivnije dizajnirana performance limuzina čiji su mnogi elementi izrađeni od ugljičnih vlakana kako bi se smanjila ukupna masa vozila.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Konkretnijih tehničkih karakteristika za sada nema pa ne znamo točno koji ga pogonski sklop pokreće, no znamo kako je Viziv opremljen simetričnim sustavom pogona na sva četiri kotača. Inače, ovaj je automobil opremljen 20-colnim naplacima, a krasi ga i sportski aero kit, LED svjetla i sl. Recimo i da dimenzija ovog automobila iznose 4630 x 1950 x 1430 mm, dok mu međuosovinski razmak iznosi 2730 mm.

Unutrašnjost za sada ostaje tajnom, a nadamo se kako ćemo uskoro doznati više informacija o tome kada bi se na tržištu mogla očekivati produkcijska izvedba najavljena ovom studijom. Također, nadamo se da će ovaj put studija i konačni model biti puno sličniji nego što je slučaj s trenutnom generacijom.

Podijeli:
1