Subaru Viziv Adrenaline – ženevska najava novog modela?

Subaru Viziv Adrenaline – ženevska najava novog modela?

Subaru je pred ženevsku premijeru najavio novi konceptni model Viziv (Vision for Innovation). Ovaj put je riječ o studiji pod nazivom Viziv Adrenaline koja bi, čini se, trebala najaviti dolazak manjeg crossovera.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Podsjetimo, Subaru je do sada već predstavio nekoliko drugih konceptnih modela s oznakom Viziv. Ovogodišnji ženevski izložak se, sudeći prema priloženom teaseru, od ostatka razlikuje prije svega povišenom podnicom. Od ostalih detalja možemo izdvojiti kamere umejsto bočnih retrovizora, a čini se i da Viziv Adrenaine ima samo dvoja vrata.

Nadalje, izgleda kao da poklopac motora ima otvore za hlađenje što bi dalo naslutiti kako je u ovaj model ugrađen motor s unutrašnjim izgaranjem. LED svjetla C oblika povezuju ovu studiju s ranijim konceptima pod oznakom Viziv, a obrisi vozila ukazuju na robustan i mišićav dizajn.

Za sada nema potvrda da će Viziv Adrenaline biti izravna najava nekog produkcijskog modela, no to je vrlo vjerojatno. Podsjetimo, konceptni Viziv Performance STIvjerojatno najavljuje sljedeću generaciju modela WRX STI, dok Viziv Tourer upućuju na povratak karavanskog WRX.

Podijeli:
1