Snimljen trenutak prevrtanja miješalice kod Solina

Snimljen trenutak prevrtanja miješalice kod Solina

Kamion-miješalica za beton prevrnuo se u ponedjeljak na brzoj cesti Solin-Klis, a baš u tom je trenutku iz suprotnog smjera naišao vozač s dashcam kamerom

Ovoga ponedjeljka, 2. listopada, na brzoj cesti Solin-Klis dogodila se neobična prometna nezgoda. Pri uključivanju na cestu prevrnulo se teretno vozilo – miješalica za beton. Promet je zbog toga bio otežan, državna cesta bila je djelomično zatvorena i promet se odvijao samo pretjecajnim trakom, dok su svi prilazni smjerovi bili neko vrijeme zatvoreni zbog izlijevanja velike količine dizelskog goriva iz kamiona.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Vozač je završio u bolnici, a snimka njegovog prevrtanja velikog i teškog vozila – na Internetu. Netko je, naime, u trenutku prevrtanja u suprotnom smjeru prolazio s uključenom dashcam kamerom, koja je u uglu kadra zabilježila kako se to miješalica prevrnula. Snimku je objavila popularna Facebook stranica Prometne zgode i nezgode.

Prema ovome što vidimo, čini se kako je sam vozač miješalice odgovoran za nezgodu. Prebrzo se zaletio nizbrdo, dolazeći iz smjera tunela “Mravince” i spajajući se na brzu cestu, pa je fizika odradila svoje.

YouTube MP3 - Hotmail
1