Slupao unajmljeni Lamborghini, sve prijavio pa pokušao pobjeći

Slupao unajmljeni Lamborghini, sve prijavio pa pokušao pobjeći

Skupina američkih turista u Švicarskoj je unajmila šest skupocjenih Lamborghinija i krenula na "road trip" po Europi. Jedno vozilo demolirali su na samom početku, pa ga ostavili u planinskom potoku

Policija kantona Graubünden u Švicarskoj objavila je fotografije i informacije o nezgodi, koja se dogodila na njihovom području prije nekoliko dana. Tamo je jedna skupina američkih turista u Davosu unajmila čak šest skupocjenih Lamborghinija i uputila se na avanturističko putovanje po Europi. No, nisu daleko stigli – jedan od njih zapeo je već na planinskom prijevoju Flüela u Alpama, tek koji kilometar od Davosa.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Tamo je 46-godišnji vozač Lamborghinija Aventador SVJ, vrijednoga gotovo 800.000 eura, izgubio kontrolu nad moćnim strojem snage 770 KS te sletio s ceste. Put je završio u obližnjem potoku, a vozač je neozlijeđen izišao iz vozila i učinio neobičan niz radnji. Prvo je o nesreći obavijestio policiju, osiguranje i kompaniju od koje je automobil bio unajmio, a potom ostavio uništeni Lamborghini u divljini i udaljio se s mjesta nezgode, vozeći se s jednim od kolega iz karavane.

No, nije trebalo proći dugo da o policija reagira, pa je preostalih pet Lamborghinija zaustavljeno u mjestu Scuol, a svi su sudionici privedeni na obavijesni razgovor. Navodno su surađivali s istražiteljima, dok je policija pri izvlačenju vozila iz potoka zatražila i pomoć lokalnih vatrogasaca.

YouTube MP3 - Hotmail
1