Sljedećeg tjedna vraća se Grand Tour, ali bez automobila

Sljedećeg tjedna vraća se Grand Tour, ali bez automobila

Start nove sezone je 13. prosinca

Najspektakularniji automobilski TV show na planeti svoju će novu sezonu započeti emitirati 13. prosinca na Amazon Prime Videu, no u prvom nastavku u glavnoj ulozi neće biti automobili nego brodovi

Grand Tour, automobilistički show koji se bavi svime, pa povremeno i automobilima, vraća se u svojoj četvrtoj sezoni na streaming uslugu Amazon Prime Video. Nova sezona počet će s emitiranjem sljedećega tjedna, u petak, 13. prosinca.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Kako je najavljeno krajem prošle sezone, Jeremy Clarkson, James May i Richard Hammond više se neće baviti studijskim emisijama, prilozima, recenzijama automobila i gostima. Sve nove epizode bit će njihovi megapopularni “specijali”, odnosno lude avanture snimane po cijelom svijetu.

Za prvu su epizodu, u za njih tipično djetinjastoj igri riječi, nazvali “Seamen” i uputili se u Vijetnam. Zadatak im je prepoloviti deltu rijeke Mekong trima različitim brodovima. Vjernim će gledateljima već na prvu vjerojatno biti jasno kako je to završilo – a ako niste među njima, vjerujemo da će vam trailer koji prenosimo dati naslutiti da je ekipa Grand Toura “potonula do novih dubina”.

Trojica britanskih neiskusnih mornara u divljinama Vijetnama… kako bi rekao Clarkson – “Pa što bi uopće moglo poći po zlu?”

YouTube MP3 - Hotmail
1