Skupocjeni Dodge ukraden vlasnici pred očima na “car meetu”

Skupocjeni Dodge ukraden vlasnici pred očima na “car meetu”

Ne vidimo često snimku krađe automobila, a da to nije učinjeno potajno ili zabilježeno nadzornom kamerom. Ovaj video pokazuje da se krađe skupih vozila u SAD-u događaju i pred svjedocima

“Car meetovi” – neformalna okupljanja ljubitelja nabrijanih automobila već su dugo popularna i u nas, ali su nedavno došla na zao glas zbog nezgoda koje su se tamo dogodile. U SAD-u, pak, na ovakvim se događanjima može zbiti i krađa vozila, i to pred brojnim svjedocima. Pokazuje to snimka koja se ovoga tjedna pojavila na YouTubeu, a na kojoj vidimo kako netko krade skupocjeni automobil “pred nosom” njegove vlasnice.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Riječ je o “nabrijanom” automobilu Dodge Charger s paketom opreme Scat Pack, koji je vlasnica ostavila parkiranoga, ali upaljenoga. Nepozvani je lopov jednostavno sjeo u auto i odvezao se – dok je ona nemoćno trčala za njim u nastojanju da ga nekako zaustavi. Pritom je kradljivac, koristeći priliku za brzi bijeg, čak i Dodgom odgurnuo vlasnicu na tlo, a ona je samo čudom ostala neozlijeđena.

Više od 50.000 dolara vrijedni Dodge samo je nestao u noći, a mnogi na webu kritiziraju okupljene. Nitko od njih, naime, nesretnoj djevojci nije pomogao, već su cijeli događaj snimali svojim mobitelima. Automobili marke Dodge su, kako pišu američki mediji, česta meta lopova budući da se mogu vrlo dobro prodati u rezervne dijelove. Najčešće se kradu posebno prerađeni modeli Chargera i Challengera, baš poput ovoga u videu.

YouTube MP3 - Hotmail
1