Škoda Vision E s rotirajućim sjedalima

Škoda Vision E s rotirajućim sjedalima

Nakon što nam je najavila vanjštinu svog novog konceptnog modela Vision E koji će premijeru imati na predstojećem šangajskom auto salonu i za kojeg se vjeruje da će u osnovi biti izravna najava za Kodiaq Coupe Škoda je sada s nama odlučila podijeliti par detalja o interijeru ovog automobila.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Izostanak B stupa upućuje na to da će ova studija imati stražnja otraga ovješena vrata, što se gotovo sigurno neće prenijeti na produkcijski model. Otvaranjem vratiju sjedala će se zarotirati prema van kako bi se dodatno olakšao pristup unutrašnjosti, a isto bi trebalo vrijediti i kod izlaska iz vozila. Naravno zatvaranjem vrata sjedala će se vratiti u prvobitni položaj.

Vision E će imati četiri zasebna sjedala, a uređenje kokpita će biti očekivano moderno i minimalističko. Glavna sredstva informiranja i upravljanja većinom on-bord sustava će biti nekoliko zaslona s obzirom da je većina klasičnih prekidača uklonjena. Nadalje, svaki putnik unutar vozila će imati svoj zasebni LCD zaslon, a u vratima će se nalaziti mjesta za mobitele s funkcijom induktivnog punjenja baterija.

Nadalje, u Škodi kažu da se nasloni oba prednja sjedala mogu u potpunosti položiti prema natrag što bi značilo da je je Vision E opremljen sustavom autonomnog upravljanja, a u skladu sa škodinom tradicijom bogatu ponudu prostora unutar putničke kabine nadopunjuje prtljažnik zavidnog obujma.

Pojedinosti o pogonskom sklopu za sada nisu poznate, no za očekivati je da je riječ o električnom pogonskom sklopu. U svakom slučaju uskoro bi trebali saznati više.

YouTube MP3 - Hotmail
1