Škoda u Kini najavila nove SUV-ove, vjerojatno će stići i u Europu

Škoda u Kini najavila nove SUV-ove, vjerojatno će stići i u Europu

Iz Kine stižu dvije zanimljive fotografije s prezentacije buduće škodine ponude. Naime, Škoda je najavila još tri nova SUV/crossover modela, a s obzirom na rastuću popularnost ovih automobila na Starom kontinentu vrlo je izgledno da će ovi modeli stići i do nas.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Tako saznajemo da će uz nedavno predstavljeni Kodiaq Škoda na tržište u skoroj budućnosti na tržište lansirati Kodiaq Coupe, odnosno dizajnom sportskiju verziju najnovije Škode te još dva dodatna modela pod oznakama K i Q. Jedan od njih (Q) će vjerojatno biti novi Yeti, a drugi vjerojatno novi manji model.

Novi Yeti bi dimenzijama trebao biti veći, a predstavljanje se može očekivati u drugoj polovici ove, odnosno premijera će se gotovo sigurno održati u Frankfurtu, dok će mu prodaja započeti do kraja 2017. Model K će vrlo vjerojatno biti novi škodin subkompaktni crossover o kojem za sada gotov da nema konkretnijih informacija pa tako nije poznato ni hoće li se temeljiti na MQB platformi.

Tako bi uskoro Škoda na tržištu trebala imati ponudu od četiri SUV/crossovera modela, a nadamo se da ćemo uskoro doznati i hoće li svi spomenuti automobili stići u Europu.

Podijeli:
1