Škoda predstavila osvježenu izvedbu modela Fabia Combi Scoutline

Škoda predstavila osvježenu izvedbu modela Fabia Combi Scoutline

U ožujku ove godine Škoda je na ženevskom auto salonu predstavila osvježenu izvedbu modela Fabia. Temeljita dorada malog gradskog automobila je tako donijela dostupnost LED svjetla, novih većih kotača, naprednijeg infotainmenta i sl, a sada su Česi predstavili i robusniju verziju Scoutline koja se može pohvaliti istim unaprjeđenjima.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Fabia Combi Scoutline je najmanji škodin “off-road” model koji se može pohvaliti “jedinstvenim elementima karoserije, u crnoj i sivoj boji, kao i lakometalnim naplacima veličine 16 i 17 cola.” Riječ je o doradama sličnim onima u ostatku Scout linije, a vizualne dorade uključuju crnu zaštitnu plastiku lukova blatobrana, pragova te prednjih i stražnjih branika, dok su bočni retrovizori i krovni nosači izvedeni u sivoj boji.

Za razliku od većih modela iz nije Scout, Fabia Combi Scoutline neće biti dostupna s pogonom na sva četiri kotača. Ponuda motora će odgovarati onoj iz standardne ponude Fabije Combi, odnosno činit će ju dva 3-cilindrična EU6d-TEMP motora sa stop-start sustavom i sustavom regenerativnog kočenja. Konkretnije, radit će se o atmosferskom 1.0 MPI motoru snage 44 kW, odnosno 60 KS i 55 kW, odnosno 75 KS te 1.0 TSI motoru snage 70 i 81 kW, odnosno 95 i 110 KS.

U opcijskoj će se ponudi nalaziti LED prednja i stražnja svjetla, sustavi pomoći vozaču kao što su automatska svjetla, sustav upozorenja na vozilo u tzv. mrtvom kutu, sustav upozorenja na bočni promet otraga i sl.

Podijeli:
1