Škoda predstavila osvježeni Rapid

Škoda predstavila osvježeni Rapid

Škoda je objavila prve informacije i fotografije osvježene izvedbe modela Rapid i Rapid Spaceback koja će premijeru imati na predstojećem ženevskom auto salonu. Promjene su obuhvatile razna vizualna unaprjeđenja, no i motorizaciju te opremu ovih automobila.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Konkretnije, osvježeni Rapid će dobiti dorađena opcijska automatski prilagodljiva prednja bi-ksenonska svjetla s LED svjetlima za dnevnu vožnju, a osvježena su i stražnja svjetla također dostupan s LED tehnologijom. Nadalje, tu su i nova svjetla za maglu, novi branici te novi naplaci dimenzija 15, 16 i 17 cola i sl, dok je interijer dorađen s nekoliko novih ukrasa, nešto bogatijom infotainment i sigurnosnom opremom, kao i novim presvlakama.

Još važnije su promjene one “ispod kože”, odnosno činjenica kako će Rapid ubuduće biti dostupan i s novim 1,0-litreni 3-cilindričnim turbo motorom snage 70 i 81 kW, odnosno 95 i 110 KS, a koji zamjenjuje raniji 1.2-litreni pogonski stroj. Pored njega u ponudi će se nalaziti i 1,4-litreni TSI snage 125 KS te 1,4 i 1,6-litreni TDI motori snage 90, odnosno 116 KS.

Prodaja ovog modela će započeti nedugo nakon premijere.

YouTube MP3 - Hotmail
1