Škoda predstavila Kodiaq Scout

Škoda predstavila Kodiaq Scout

Škoda je objavila prve fotografije i informacije o Scout izvedbi modela Kodiaq. Za one koji možda ne znaju, Scout je Škodi ono što je Volkswagenu Alltrack, Seatu X-perience, odnosno Audiju Allroad, a do sada su kroz ovaj off-road tretman prošli Octavia, Roomster i Fabia.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Kodiaq Scout će se od standardne verzije razlikovati jedinstvenim 19-colnim naplacima, povišenom podnicom (194 mm), zatamnjenim staklima, dodatnom zaštitom podvozja, krovnim nosačima, ukrasnim okvirima prozora, novim kućištima vanjskih retrovizora i sl, dok će se u unutrašnjosti istaknuti nešto bogatija oprema, uključujući LED ambijentalno osvjetljenje, infotainment sustav s osam zvučnika, Alcantara presvlake i sl.

S tehničke strane svakako valja reći kako je ovaj model standardno opremljen sustavom pogona na sva četiri kotača te sustavima Off-Road Assist i Driving Mode Select. Recimo i da će kupci ovog modela moći birati između benzinskih motora 1.4 i 2.0 TSI snage od 150 i 180 KS te dvije izvedbe 2,0-litrenog TDI pogonskog stroja snage od 150 i 190 KS.

Službena premijera će se održati u Ženevi, a prodaja će započeti nedugo zatim. Na kraju dodajmo i kako će ponuda Kodiaqa kasnije biti proširena verzijom RS.

YouTube MP3 - Hotmail
1