Škoda Kodiaq RS – sportska unutra kao i izvana

Škoda Kodiaq RS – sportska unutra kao i izvana

Škoda će na ovogodišnjem pariškom auto salonu početkom idućeg mjeseca predstaviti novu izvedbu svog velikog SUV modela Kodiaq. Riječ je o sportski nastrojenoj izvedbi RS o kojoj smo vas već u više navrata izvještavali, a sada su objavljene fotografije interijera ovog automobila.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Podsjetimo, Škoda je do sada objavila više teasera vanjštine, a nove slike unutrašnjosti nam otkrivaju da će sportski duh eksterijera vjerno biti prenijet i u interijer. Konkretnije, nove fotografije nam otkrivaju sportski kokpit sa sportski sjedalima i upravljačem, presvlakama od Alcantare, novim pedalama, kao i drugim raznim sportskim i ukrasnim detaljima.

Za sada još uvijek nisu službeno potvrđeni oni najvažniji tehnički detalji, no očekuje se kako će Kodiaq RS pokretati 2,0-litreni BiTDI pogonski stroj snage 240 KS te najvećeg okretnog momenta od oko 500 Nm. Ono što znamo je da će biti opremljen pogonom na sva četiri kotača te s prilagodljivim ovjesom, kao i serijskim 20-colnim lakometalnim naplatcima te gumama dimenzija 235/45 R20.

Uskoro više.

Podijeli:
1