Škoda još jednom najavila Kodiaq RS

Škoda još jednom najavila Kodiaq RS

Škoda nastavlja s najavnom kampanjom za skoru premijeru nove, sportske RS izvedbe modela Kodiaq. Sada su objavljene nove skice, video zapis te nekoliko novih informacija o ovom automobilu.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Tako saznajemo da će Kodiaq RS tvornički biti opremljen s lakometalnim naplatcima Xtreme veličine 20 cola kao standardnom opremom, što ga čini prvim škodinim modelom s tako velikim kotačima izravno iz tvornice. Tu su i continentalove gume dimenzija 235/45 R20, a u kotačima se skrivaju i 17-colni kočnički diskovi te crvena kočnička kliješta.

Pored toga tu je i više raznih ukrasnih elemenata vanjštine poput krovnih nosača, novih umetaka na maski motora, okviru stakala, bočnih retrovizora i sl. Također, valja izdvojiti i nove završetke ispuha, novi stražnji branik s reflektivnim elementom duž cijele širine vozila. Nadalje, tu je i nova značka RS s crvenim slovom v.

Na kraju dodajmo da bi ovaj automobil trebao pokretati 2,0-litreni BiTDI bi-turbo dizelski pogonski stroj snage 240 KS, a dodajmo i kako će standardnu opremu činiti pogon na sva četiri kotača te automatski prilagodljivi ovjes.

Službena premijera će se održati početkom listopada u Parizu, a online predstavljanje vjerojatno i prije. Prodaja će započeti ili krajem ove ili početkom iduće godine.

Podijeli:
1