Škoda je predstavila Kodiaq Sportline

Škoda je predstavila Kodiaq Sportline

Odmah nakon što je krajem prošlog tjedna predstavljena izvedba Scout, Škoda je odlučila riješiti i online premijeru Sportline verzije modela Kodiaq, koja će također prvi javni nastup imati početkom ožujka na ženevskom salonu automobila.

Kodiaq Sportline će se od standardne izvedbe razlikovati dorađenim branicima, stadnardnim 19-colnim, odnosno opcijskim 20-colnim kotačima, izmijenjenom maskom, crnim kućištima vanjskih retrovizora, crnim okvirom prozora i crnim krovnim nosačima.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Iako izgleda dinamičnije, Sportline će pokretati isti 1.4 TSI snage od 150 KS te 2.0 TSI snage od 180 KS, kao i dizelski 2.0 TDI snage od 150 i 190 KS. Poput Scouta, Sportline će imati serijski pogon na sva četiri kotača te sustav Adaptive Dynamic Chassis Control.

Recimo i kako se ovaj model temelji na paketu Ambition, a Sportline će donijeti sportska sjedala, Alcantara presvlake, novi upravljač, aluminijske pedale, ambijentalno osvjetljenje 9,2-inčni zaslon navigacije Columbus i razne druge dodatke i ukrasne elemente.

Podijeli:
1