Škoda je predstavila Kodiaq Sportline

Škoda je predstavila Kodiaq Sportline

Odmah nakon što je krajem prošlog tjedna predstavljena izvedba Scout, Škoda je odlučila riješiti i online premijeru Sportline verzije modela Kodiaq, koja će također prvi javni nastup imati početkom ožujka na ženevskom salonu automobila.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Kodiaq Sportline će se od standardne izvedbe razlikovati dorađenim branicima, stadnardnim 19-colnim, odnosno opcijskim 20-colnim kotačima, izmijenjenom maskom, crnim kućištima vanjskih retrovizora, crnim okvirom prozora i crnim krovnim nosačima.

Iako izgleda dinamičnije, Sportline će pokretati isti 1.4 TSI snage od 150 KS te 2.0 TSI snage od 180 KS, kao i dizelski 2.0 TDI snage od 150 i 190 KS. Poput Scouta, Sportline će imati serijski pogon na sva četiri kotača te sustav Adaptive Dynamic Chassis Control.

Recimo i kako se ovaj model temelji na paketu Ambition, a Sportline će donijeti sportska sjedala, Alcantara presvlake, novi upravljač, aluminijske pedale, ambijentalno osvjetljenje 9,2-inčni zaslon navigacije Columbus i razne druge dodatke i ukrasne elemente.

YouTube MP3 - Hotmail
1