Škoda će u Frankfurtu predstaviti osvježeni Vision E

Škoda će u Frankfurtu predstaviti osvježeni Vision E

Škoda je prvu verziju konceptnog modela Vision E predstavila na šangajskom auto salonu, a sredinom idućeg mjeseca će u Frankfurtu biti predstavljena njegova dorađena verzija. Koje će sve točno biti izmjene trenutno nije poznato, a za sada znamo kako će se nova izvedba ove studije dobiti dorađeni kokpit te nekoliko izmjena vanjštine.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Dimenzije se ne bi trebale mijenjati, odnosno Vision E će imati dimenzije 4668 x 1924 x 1591, a međuosovinski razmak će biti dugačak 2851 mm. Što se pogonskog sklopa tiče tu isto ne bi trebalo biti novosti, odnosno vjerojatno će ga i dalje pokretati dva električna motora, jedan na prednjoj, a jedan na stražnjoj osovini, kombinirane snage od 306 KS.

Dakle, radi se o modelu s pogonom na sva četiri kotača te autonomijom od oko 500 km. Također, Vision E je opremljen sustavom indukcijskog punjenja te sustavom autonomnog upravljanja treće razine koji uključuje samostalno parkiranje i sl.

Škoda još uvijek nije potvrdila namjerava li tržištu ponuditi produkcijsku verziju ovog automobila, no to je vrlo izgledno. Nadamo se kako ćemo više doznati nakon Frankfurta.

YouTube MP3 - Hotmail
1