Sjajno zlatna Porsche Panamera zaplijenjena zbog zasljepljivanja drugih vozača

Sjajno zlatna Porsche Panamera zaplijenjena zbog zasljepljivanja drugih vozača

O ukusima se ne raspravlja pa nećemo ni mi. Ipak, treba reći kako u određenim situacijama razne naljepnice, odnosno folije na automobilima mogu stvarno bosti oči, a ne samo u prenesenom smislu. Nešto slično se dogodilo u Hamburgu, u Njemačkoj i policija je odlučila poduzeti nešto oko toga.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Njemački Morgen Post javlja da je stanoviti 31-godišnjak omotao svoju Porsche Panameru u sjajno zlatnu foliju. Takav automobil je privukao pažnju policije koja ga je zaustavila te upozorila na činjenicu da njegova automobil zasljepljuje druge sudionike u prometu, posebno druge vozače. Prvi put sve je ostalo na upozorenju i naloga da foliju ukloni.

Nekoliko dana kasnije policija ga je opet zaustavila i, pogađate, foliju nije uklonio. Policajci su mu tada oduzeli ključeve vozila, zaplijenili registarske pločice te sam automobil. Povrh svega toga mu je navodno izrečena i novčana kazna.

Također, vlasnik je obaviješten i da ne može ponovno voziti svoj Porsche dok se folija ne ukloni. To ne bi trebao biti poseban problem, no Morgen Post navodi da je riječ o foliji čija cijena iznosi nekoliko tisuća eura pa je time riječ o još skupljoj pogrešci vozača.

Ovo nije prvi put da je vlasnik bio prisiljen ukloniti foliju sa svog vozila. Naime, Morgen Post navodi sličan incident koji je uključivao sjajno zlatni Lamborghini. Međutim, vlasnik tog automobila je slijedio upute policije nakon prvog upozorenja i uklonio sporni omot vozila.

YouTube MP3 - Hotmail
1