Seat pokreće program pogodnosti za studente u Hrvatskoj

Seat pokreće program pogodnosti za studente u Hrvatskoj

Sa željom da studentima u Hrvatskoj omogući bolje uvjete studiranja te brojne pogodnosti prilikom kupnje automobila, od 21. svibnja 2018. marka Seat, dijelom i u suradnji sa Studentskim Zborom Sveučilišta u Zagrebu i Sveučilištem u Zagrebu, pokreće program stipendija, događanja, te pogodnosti prilikom kupnji seatovih modela nazvan Seat Studentski mix.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Tako će na jesen ove godine u suradnji sa Studentskim Zborom Sveučilišta u Zagrebu biti pokrenut natječaj za više seatovih stipendija koje će studentima pružiti financijsku potporu tijekom studija. Također, marka Seat se pojavljuje kao jedan od glavnih pokrovitelja više događanja u organizaciji Studentskog zbora koji studentima pružaju kontakt s potencijalnim poslodavcima te omogućuju brojne sadržaje, a kao što su Ostani u Hrvatskoj, Studentski dani sporta, Radićevi dani, Kampusijada, te SCoolFest.

Dodatno na to, svim studentima u Hrvatskoj nudi se poseban paket pogodnosti prilikom kupnje seatovih modela, a pod nazivom Seat Studentski mix, a koji uključuje:

  • popust do 10% ovisno o modelu
  • kamatu od 4,99% za financiranje putem Porsche leasinga
  • cool poklon za svakog kupca

Detalje o ovoj posebnoj ponudi možete potražiti na stranicama Seata ili kod ovlaštenih trgovaca.

Podijeli:
1