Seat osvježio maleni Mii

Seat osvježio maleni Mii

Seat je odlučio osvježiti najmanji model u svojoj ponudi, odnosno maleni Mii. Najvažnija novost je činjenica kako će ovaj automobil ubuduće biti dostupan samo u izvedbi s petorim vratima, a treba reći i kako je pojednostavljena ponuda opreme.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Mii je podsjetimo srodnik VW-ovom up!-u i škodinom modelu Citigo koji će i do daljnjeg ostaju dostupni i u verzijama s trima vratima, no općenito se proizvođači kod svojih manjih modela odlučju na ukidanje verzija s troja vrata zbog manjeg interesa kupaca pa stoga seatov potez ne predstavlja pretjerano iznenađenje.

Izmjena dizajna gotovo da i nema, a pojednostavljena ponuda opreme će uključivati tri paketa, odnosno Style, Chic i FR Line. Svaki od njih će kupcima pouditi bogatiju standardnu opremu, kako kada je riječ o sigurnosti, tako i kod infotainmenta te raznih ukrasnih elemenata. Dakako, tu je i bogatija opcijska oprema.

Za pokretanje ovog automobila će biti zadužen 1,0-litreni 3-cilindrični benzinski motor u izvedbama snage 44 i 55 kW, odnosno 60 i 75 KS. Standardnu će opremu činiti 5-stupanjski ručni, a kod snažnije izvedbe u ponudi je i 5-stupanjski automatski mjenjač. Na pojedinim tržitima će biti dostupna plinska, odnosno CNG izvedba snage 50 kW, odnosno 68 KS.

Podijeli:
1