Hotmail, gmail log in, fb log in'

Seat osjetno širi ponudu

Seat osjetno širi ponudu

Prilikom premijere modela Arona iz vodstva Seata su stigle informacije o daljnjem proširenju ponude ove španjolske marke u vlasništvu Grupe Volkswagen. Točnije, Seat će do 2020. predstaviti čak šest novih vozila, od kojih tri u potpunosti nova modela, koji će biti pripadnici tri različita segmenta, a naglasak će naravno biti na crossoverima i električnim, odnosno elektrificiranim pogonskim sklopovima.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Prije svega, podsjetimo da će Seat uskoro lansirati treći SUV koji će većinu svojih komponenti dijeliti sa škodinim Kodiaqom, a nakon toga će stići električni model koji će se temeljiti na volkswagenovoj platformi MEB. Potonji bi na tržište trebao stići tijekom 2019. i navodno ponuditi oko 500 km autonomije.

Nadalje, sljedeća generacija modela Leon, koja se može očekivati kroz najviše dvije godine, će biti predvodnik raznih novosti, između ostalog u ponudu će se uvesti plug-in hibridni pogonski sklop. Također, seatov šef dizajna Alejandro Mesonero je rekao da će novi Leon biti i predvodnik novog dizajnerskog izričaja za ovu marku.

Na kraju dodajmo i da će uskoro kupcima biti ponuđen Ateca Cupra s 2,0-litrenim turbo benzincem snage oko 300 KS i pogonom na sva četiri kotača. Inače, u Seatu namjeravaju u budućnosti ponuditi i Cupra izvedbe svojih električnih modela.

1