Seat će na ženevskom salonu predstaviti Leon Cupracer Evo 17

Seat će na ženevskom salonu predstaviti Leon Cupracer Evo 17

Zajedno s modelom Leon Cupra s motorom snage od 300 KS, Seat će na predstojećem Međunarodnom salonu autombila u Ženevi predstaviti i se i spektakularni natjecateljski model s vanjštinom u mat sivoj boji, ugljičnim vlaknima u unutrašnjosti te estetskim detaljima u boji bakra iznutra i izvana.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Dakako, riječ je o modelu Seat Leon Cupracer Evo 17, koji će startnu poziciju zauzeti na natjecanju TCR International Series. Raspoloživ u dvije izvedbe, u verziji s mjenjačem DSG i sa sekvencijalnim ručnim mjenjačem, Cupracer Evo 17 je dostupan s jednakim motorom kao izvedba za cestovnu upotrebu, no koji će imati snagu od 350 KS (20 KS više od verzije iz 2016.) i okretni moment od 420 Nm.

U iščekivanju nove sezone provedena su i poboljšanja, primjerice na kočnicama, a također su dodatno razvijeni ABS i ESP sustavi za poboljšanje osjećaja i handlinga. Seat Leon Cupracer Evo 17 ima pogon na prednje kotače s VAQ elektrohidrauličkim diferencijalom s ograničenim proklizavanjem, prednje disk kočnice promjera 378 mm sa 6-klipnim čeljustima i diskove na stražnjim kotačima promjera 272 mm.

Leon Cupracer Evo 17 je opremljen podešavanjem biasa kočnica, stabilizatora te traga prednjih i stražnjih kotača, ovisno o konkretnoj stazi.

YouTube MP3 - Hotmail
1