Seat Arona – otkriven konačan izgled novog španjolskog crossovera

Seat Arona – otkriven konačan izgled novog španjolskog crossovera

Internetom su počele kružiti prve fotografije konačnog izgleda novog seatovog crossovera koji će nositi naziv Arona. Točnije, riječ je o prikazu automobila koji je preuzet iz softwarea Aroninog infotainment sustava kojeg je objavila ekipa iz MQB-Coding & Retrofit, a koji nam jasno daje do znanja da će Arona izgledati upravo onako kako se i očekivalo.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Drugim riječima, Arona će nastaviti s prepoznatljivim obiteljskim dizajnom te biti kombinacija Ibize, na kojoj se temelji i veće Atece. Više bi svakako trebali saznati uskoro s obzirom da će online premijera uslijediti vrlo skoro, a prvi službeni nastup ovog automobila možemo očekivati u Frankfurtu. Prodaja bi pak trebala krenuti do kraja ove godine, odnosno nedugo nakon frankfurtskog auto salona.

Na kraju dodajmo da će se ovaj automobil temeljiti na MQB platformi, a pokretat će ga nekoliko TSI i TDI pogonskih strojeva uključujući 1.0 TSI snage 95 i 115 KS te 1.5 TSI snage do 150 KS. Dizelsku bi ponudu trebale činiti izvedbe 1,6-litrenog TDI motora snage 80, 95 i 115 KS. Kupcima će na raspolaganju stajati ručni i automatski DSG mjenjači, dok pogon na sva četiri kotača najvjerojatnije neće biti dostupan.

YouTube MP3 - Hotmail
1