Savršeno driftala monovolumenom na kućnom pragu

Savršeno driftala monovolumenom na kućnom pragu

Jedna je Kanađanka ranije ovog mjeseca svojim obiteljskim automobilom krenula po kavu. Bilo je hladno, kako u Kanadi obično i jest, što je dovelo do neobičnog, ali vrlo atraktivnog, manevra

Internetom se proširila snimka s nadzorne kamere nastala ranije ovoga mjeseca u mjestu Taylor, u kanadskoj pokrajini Britanska Kolumbija. Zima je, u Kanadi su one posebno oštre, a kako se na snimci vidi, kolnici su tada bili prekriveni snijegom i ledom. Vlasnica monovolumena, identificiranoga kao Chrysler Pacifica, odlučila je jednoga poslijepodneva otići njime po kavu. Sjela je na vozačko sjedalo na prilazu kući, krenula unatrag – a ostalo je vidljivo na snimci.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

“Moja supruga krenula je po kavu i odradila je opaki drift unatrag u svojem monovolumenu”, opisao je viralnu snimku njezin suprug, koji je video i pronašao na nadzornoj kameri te ga objavio na Internetu.

Chrysler je, naime, izgubio tlo pod prednjim, pogonskim, kotačima, a vozačica je ostala prisebna i izvukla se iz neugodne situacije manevrom koji izvana izgleda zaista kvalitetno, hladnokrvno, i – baš kao da se tako i htjela izvesti s kućnog prilaza. Svaka čast, gospođo!

YouTube MP3 - Hotmail
1