Rus skakao Nivom sa zgrade na zgradu, preskočio nije

Rus skakao Nivom sa zgrade na zgradu, preskočio nije

Iz Rusije s ljubavlju… i bez pameti. Tako bismo možda mogli nazvati video, koji ovih dana kruži društvenim mrežama, a prikazuje kako se mladi Rusi zabavljaju izvodeći akrobacije za YouTube

30-godišnji Rus Evgenij Čebotarev youtuber je, poznat po svojim vratolomijama s automobilima, raznim suludim izazovima i akrobacijama. Njegov YouTube kanal pun je snimaka njegovih pogibeljnih avantura, no ova najnovija mogla bi postati njegova najgledanija. Srećom, nije mu i zadnja.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Naime, za potrebe snimanja novog videa, ovaj je kaskader i avanturist zamislio preskočiti s jedne četverokatnice na drugu, vozeći kultnu Ladu Nivu. Izgradio je na krovu zgrade rampu, uzeo zalet, pa nagazio na gas, u nadi da će se nakon toga – čudesno – stvoriti na krovu susjedne zgrade, udaljene 7-8 metara. Sve se događalo u Republici Sjeverna Osetija-Alanija, u blizini gruzijske granice.

Zalet po rampi, kako vidimo, je bio neprecizan i preslab, pa je Niva udarila kabinom izravno u ugao druge zgrade i strovalila se s 15-ak metara visine na tlo. Sve je zabilježeno kamerama i izgleda vrlo šokantno, suludo, i, reklo bi se “tipično ruski”. No, da vas poštedimo zgražanja i šoka, naš akter je na kraju videa uspio samostalno izići iz kabine, kroz uništeni vjetrobran, vjerojatno već spreman za novu avanturu.

Kasnije je na društvenim mrežama podijelio rendgenske snimke te objavio kako je pretrpio manje ozljede na nogama. Nije to za njega ništa, budući da je prije dvije godine, snimajući skok automobilom preko rijeke, bio zaradio frakturu kralješnice.

YouTube MP3 - Hotmail
1