Rolls-Royce objavio novi teaser novog Phantoma

Rolls-Royce objavio novi teaser novog Phantoma

Britanski proizvođač luksuznih automobila je objavio novi teaser nove generacije predvodnika svoje ponude, odnosno novog Phantoma koji bi premijeru trebao imati 27-og ovog mjeseca u Londonu.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Na priloženom teaseru se vidi profil prednjeg dijela automobila s prednjim svjetlom koji u osnovi potvrđuje ono što se očekivalo i ono što se nam otkrile fotografije brošure ovog automobila, a to je da ne treba očekivati velike novosti kod vanjskog dizajna ovog vozila.

Podsjetimo, koliko je za sada poznato novi će se Phantom temeljiti na posebnoj izvedbi nove aluminijske BMW-ove platforme CLAR. Ova će platforma omogućiti osjetno smanjenje mase i ugradnju pogona na sva četiri kotača, mada nije poznato hoće li isti biti dostupan i u novom Phantomu, no svakako se može očekivati sustav upravljanja na sva četiri kotača.

Trenutno nije poznato hoće li ga pokretati unaprijeđena verzija ranijeg 6,75-litrenog V12 ili dorađena izvedba 6,6-litrenog bi-turbo motora iz modela Ghost. Kasnije bi ponuda mogla biti proširena i električnom verzijom, dok su hibridi isključeni kao “prijelazno” rješenje.

YouTube MP3 - Hotmail
1