Rimac sljedeće godine predstavlja konkurenta teslinom Roadsteru?

Rimac sljedeće godine predstavlja konkurenta teslinom Roadsteru?

Osnivač i šef Rimac Automobila, Mate Rimac je već ranije potvrdio skori dolazak modela Concept 2, no službeno još uvijek nije poznato o kakvom će se točno automobilu raditi. Prema posljednjim glasinama Rimac bi sljedeće godine trebao predstaviti automobil koji bi u osnovi bio konkurencija nedavno predstavljenom novom teslinom Roadsteru.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Podsjetimo, Tesla je u sklopu premijere svog prvog kamiona Semi predstavila i prototip nove generacije Roadstera koji je pokupio pažnju svjetskih medija zahvaljujući privlačnom dizajnu i impresivnim performansama, no potonje se za sada nalaze samo na papiru.

Concept 2 ili Two bi navodno trebao biti sljedeća stepenica razvoja modela Concept One. Drugim riječima, može se očekivati još snažniji električni pogonski sklop koje će postaviti nove standarde kada je riječ o performansama električnih automobila te vozilo koje će biti komfornije i luksuznije od svog prethodnika.

Prema nekim izvorima dotični automobil će navodno biti dostupan i u cabrio izvedbi, a nadamo se kako ćemo uskoro doznati više.

Podijeli:
1