Rimac najavio novitet za Ženevu

Rimac najavio novitet za Ženevu

Rimac Automobili je objavio prvi teaser za svoj novi električni model koji će premijerno biti predstavljen na ženevskom auto salonu u proljeće sljedeće godine. Riječ je o modelu internog naziva Concept Two.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Objavu priložene fotografije je popratio i kratki tekst u kojem se kaže kako će ženevski automobil biti “true game changer”, a što će to donijeti novo što će promijeniti i unaprijediti auto industriju za ada još uvijek nije poznato.

Prema priloženom teaseru čini se kako je riječ o vozilu koji će imati nešto agresivniji dizajn od modela Concept One, a glasine kažu da će novitet biti snažniji i brži od svog prethodnika te dakako i skuplji. Raniji izvještaji su govorili i o roadsteru pa je moguće da će ovaj automobil biti dostupan u dvije karoserijske izvedbe.

Izvori spominju kako u Rimcu, za razliku od modela Concept One koji je proizveden u svega osam primjeraka (plus dva Concept S primjerka), žele ovaj automobil proizvesti u 100 jedinica, a njih dvadeset prodati već u prvoj godini proizvodnje.

Podijeli:
1