Rimac Concept Two spreman za Ženevu

Rimac Concept Two spreman za Ženevu

Rimac Automobili je krajem prošle godine objavio prvu fotografiju, odnosno tzv. teaser svog novog modela koji će premijeru imati na ovogodišnjem ženevskom auto salonu, a sada je stigla i video najava automobila trenutno poznatog pod oznakom Concept Two.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Za sada nije poznato hoće li se ovaj naziv zadržati ili će novi električni superautomobil dobiti neko drugo ime. Također, iz Rimca za sada ne otkrivaju ni tehničke karakteristike ovog vozila koje je najavljeno kao “true game changer”, odnosno vozilo koje će “promijeniti pravila igre”.

U svakom slučaju znamo da će se raditi o električno pokretanom modelu, a očekuje se da će imati snažniji pogonski sklop od modela Concept One. Nadalje, prema sadašnjim informacijama Rimac planira proizvesti 100 primjeraka ovog vozila, dok je Concept One proizveden u osam jedinica, plus dva primjerak modela Concept S.

Sudeći prema teaserima novi će model biti još agresivnijeg dizajna od prethodnika, a posebno se ističu pojedini aero elementi. Unutrašnjost bi trebala ponuditi malo više prostora, a cijena će mu također biti veća od modela Concept One.

Podijeli:
1