Rimac C_Two – posljednji testovi prije službene premijere

Rimac C_Two – posljednji testovi prije službene premijere

Rimac Automobili ovih su dana u akciji. Dok se u medijima provlače razne prepirke oko njihovog najavljenog projekta autonomnih taksija, oni se ne obaziru na to i pripremaju C_Two za premijeru produkcijske verzije

Rimac Automobili glavna su tema mnogih medija posljednjih dana, nakon što se u javnosti pojavilo ponešto detalja o njihovom “posrednom” projektu autonomnih taksija u Zagrebu. O tome, ali i općenito o planovima Rimac Automobila za nadolazećih nekoliko godina komentare ostavljaju svi pozvani i nepozvani, upućeni i neupućeni, no Mate Rimac se ne obazire previše. Na Facebooku je umjesto toga objavio video zapis s testiranja u kojem neki od najpoznatijih svjetskih novinara testiraju produkcijski model njegovog novog hiperautomobila C_Two.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

C_Two bi u narednim tjednima trebao doživjeti pravu svjetsku premijeru, na kojoj će biti predstavljen u finalnom produkcijskom obliku, ali i s novim, komercijalnim imenom. C_Two, naziv koji dolazi od “Concept Two” tako će ostati samo u fazi koncepta, dok će se prvi hrvatski serijski proizvedeni i homologirani električni hiperautomobil prodavati pod nekim novim imenom.

Čini se kako je upravo ovu verziju, koju novinari ovih dana testiraju u okolici Zadra i na pisti tamošnje zračne luke Zemunik, netko  snimio u Novalji, te brže-bolje objavio na Facebooku. S fotografija ne možemo zaključiti mnogo toga, osim da je vozilo parkirano ispred oslikanog panoa – kao da je spremno za fotografiranje za katalog.

Mate Rimac će 11. lipnja održati i keynote predavanje na najvećoj developerskoj konferenciji u ovom dijelu Europe, .debugu, pa možda i tom prilikom otkrije koji zanimljivi detalj o ovom dugo očekivanom automobilu.

YouTube MP3 - Hotmail
1