Rimac Automobili otvorili prvi prodajni salon u Kini

Rimac Automobili otvorili prvi prodajni salon u Kini

U Šangaju je prodajni zastupnik Rimac Automobila, Kingsway Group, otvorio prvi prodajni salon u kojem kupci mogu razgledati C_Two te naručiti i prilagoditi si svoj primjerak ovog ekskluzivnog hrvatskog superautomobila

Rimac Automobili su prošloga tjedna objavili proširenje svoje mreže partnera u svijetu s jednim vrlo značajnim dodatkom. Njihov partner postao je kineski Kingsway Group, koji će za njih pokrivati najveće svjetsko tržište za električne automobile, Kinu. Ova je kompanija tim povodom otvorila i prvi prodajni salon Rimčeve tvrtke u kineskom Šangaju.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

U njemu će kupci moći uživo pogledati jedan od prototipa hrvatskog električnog superautomobila C_Two, te kroz jedinstveno korisničko iskustvo naručiti svoj primjerak i prilagoditi njegove specifikacije, boje i materijale svojim željama.

Podsjećamo, Rimac Automobili trenutačno testiraju prototipe i dovršavaju testiranja prije pokretanja serijske proizvodnje. Finalni produkcijski model C_Two trebao bi biti predstavljen tijekom ove godine, dobit će novo komercijalno ime, ali će 1.914 KS i 2.300 Nm okretnog momenta ostati kao glavni aduti ovog visokotehnološkog automobila iz Svete Nedelje.

Drugi električni superautomobil s Rimčevom oznakom bit će proizveden u ograničenoj seriji od 150 komada, od kojih je dio već rezerviran. Mate Rimac nedavno je objavio kako (usprkos ranijim informacijama u medijima), cijela planirana serija nije rasprodana, ali da je prva godina proizvodnje već pokrivena s narudžbama.

YouTube MP3 - Hotmail
1