Rijetko tko je epski pao na vozačkom kao ova Argentinka

Rijetko tko je epski pao na vozačkom kao ova Argentinka

Neki ljudi zaista nisu za dati im volan u ruke – pokazuje to primjer 63-godišnjakinje iz Argentine, koja je tijekom polaganja vozačkog ispita načinila krš i lom, a da se još nije niti maknula s poligona

Internetom ovih dana kruži snimka nastala prije otprilike tjedan dana u Argentini, a priča oko kratkog isječka s nadzorne kamere dodatno je zanimljiva. Na njoj, naime, vidimo trenutke u kojima je izvjesna 63-godišnjakinja polagala vozački ispit. U samo nekoliko sekundi uspjela je izletjeti s poligona na travnati otok te potom – vjerojatno u panici – pritisnuti krivu pedalu, gasa umjesto kočnice.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

To je njezinog Golfa ubrzalo preko poligona autoškole, podiglo na sljedeću travnatu površinu, da bi avantura završila u rasvjetnom stupu, uz automobil prevrnut na bok! Ovakav se “cirkus” na polaganju vozačkog ispita rijetko sreće, a kako bi neki iz njega nešto i naučili, dobro je da je zabilježen nadzornom kamerom. Nesuđena vozačica pretrpjela je tek lakše tjelesne ozljede, a mi moramo priznati da za sve krivimo instruktora koji joj je, očito nespremnoj, dozvolio izlazak na ispit.

“Je li položila, zna li se?” – jedan je od zabavnijih komentara na ovaj video.

YouTube MP3 - Hotmail
1