Renaultom se pokušao spustiti niz stepenice

Renaultom se pokušao spustiti niz stepenice

Svatko normalan misli da se nije uputno automobilom spuštati niz stepenice, no nekima to nije baš jasno, jer su, vjerojatno, u nekom filmu vidjeli da se to može bez problema učiniti

Ma koliko autoškole bile kvalitetne ili vozački ispiti zahtjevni, uvijek se nađe netko “pametan”, tko misli da automobilom može proći tamo gdje bi mogao proći pješice ili biciklom. Najnoviji primjer jednog takvog bisera posljednjih dana kruži društvenim mrežama, u obliku kratkog videa, snimljenoga u španjolskom mjestu El Hoyo de Pinares, u pokrajini Ávila.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

O incidentu ne znamo mnogo, osim činjenice da je vozač Renaulta Megane u karavanskoj izvedbi namjerno krenuo spustiti se niz stepenice u jednoj od uskih gradskih uličica. Očekivano, avantura nije dobro završila, pa je automobil na kraju oštetio vozilo, zapeo i vjerojatno morao kasnije potražiti pomoć dizalice ili vučne službe.

Mora mu se priznato da je zaista bio optimist, ali i da je niz stepenice silazio – kako vidimo – oprezno. Svejedno, nije mu to pomoglo jer, eto, Megane nije načinjen za ovakve terene.

YouTube MP3 - Hotmail
1