Renault za Ženevu osvježio Captur

Renault za Ženevu osvježio Captur

Renault je sukladno ranijoj najavio pretpremijerno predstavio osvježenu izvedbu svog kompaktnog crosovera, odnosno modela Captur koji će prvi javni nastup imati sljedećeg tjedna na ženevskom auto salonu.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Captur je jedan od najpopularnijih automobila među europskim kupcima u ovom segmentu, a njegovu popularnost u Renaultu namjeravaju održati faceliftom koji opcijska LED prednja svejtla, novi stakleni krov, nove boje poput Atacama narančaste i Ocean plave te Platinum sivu boju krova što dodatno povećava mogućnost personalizacije vanjštine ovog automobila. Također, istom služe i razne opcije uređenja unutrašnjosti vozila.

Ostale dorade uključuju manje izmjene maske motora, prednjeg i stražnjeg branika, a tu su i nova svjetla za maglu, izmijenjena zaštita pragova, a kupci će moći izabrati između više različitih naplataka veličine 16 i 17 cola.

S tehničke strane, koliko je za sada poznato, nema izmjena pa će tako Captur i ubuduće biti dostupan s 0,9 i 1,2-litrenim benzincima te više no dobro poznatim 1,5-litrenim dizelašem koji dolazi u par izvedbi različite snage.

YouTube MP3 - Hotmail
1