Renault pokreće novi prodajni program za rabljena vozila – Renault SELECTION

Renault pokreće novi prodajni program za rabljena vozila – Renault SELECTION

Tvrtka Renault Nissan Hrvatska najavila je pokretanje nove pod-marke Renault SELECTION za prodaju rabljenih vozila otvaranjem prodajnog centra u Poreču, u sklopu prodajno-servisnog salona Auto Centar Poreč, na adresi Mate Vlašića 24. Osim u Poreču, Renault SELECTION centri u Europi izgrađeni su za sada još samo u Madridu i Rimu. U Hrvatskoj se planira do kraja 2019. godine otvaranje još 23 centra, dok će ih u Europi biti oko tri stotine.

Program Renault SELECTION bi se trebao pokazati korisnim rješenje za kupce koji žele kupiti, prodati ili zamijeniti provjerene rabljene automobile svih marki uz najbolje uvjete plaćanja, osiguranja, jamstva i pomoći na cesti. Također, ovim poslovnim potezom Renault namjerava pridobiti i kupce koji žele zamijeniti rabljeno vozilo bilo koje marke za posve novo Renaultovo ili Dacijino vozilo.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Na razvijenim svjetskim tržištima, tržište rabljenih vozila i do tri je puta veće od tržišta novih vozila, u Hrvatskoj i do šest puta te je u stalnom porastu. Cilj programa Renault SELECTION je ispuniti zahtjeve upravo onih kupaca koji traže pouzdano rješenje za bezbrižnu prodaju svojih automobila, sigurnu i pouzdanu kupnju provjerenog rabljenog vozila bilo koje marke ili pak kupnju novog vozila marki Renault ili Dacia.

Ponuda rabljenih vozila iz dvadesetak najvećih hrvatskih prodajnih salona dostupna je i na službenim Renaultovim stranicama (www.renault.hr odnosno www.rabljenavozila.renault.hr), a kroz mjesec dana bit će pokrenuta i posebna internetska platforma na kojoj će kupci moći dobiti procjenu otkupne vrijednosti svojeg starog vozila.

Ponuda Renault SELECTION

Program Renault SELECTION provodi se kroz šest obećanja kupcima:
1) produljeno jamstvo u trajanju od 12 do 24 mjeseca,
2) pomoć na cesti 24 sata na dan, 7 dana u tjednu,
3) mogućnost probne vožnje da bi se kupcima olakšalo donošenje ispravne odluke,
4) provjeru svakog rabljenog vozila u čak 98 kontrolnih točaka s ciljem dovođenje vozila u potpuno ispravno stanje i pripremu vozila za buduću prodaju,
5) besplatni kontrolni pregled nakon prijeđenih 2.000 km ili dva mjeseca od kupnje, ovisno o tome što nastupi prvo,
6) zamjenu vozila u roku od osam dana od isporuke, ako kupac nije siguran da je odabrao najbolje vozilo.

Kupci u Hrvatskoj moći će rabljeno vozilo bilo koje marke kupiti kroz jednu od dvije inačice ponude, ovisno o tome koliko staro vozilo žele kupiti.

Prvi paket ponude usluga Renault SELECTION naziva se Best i podrazumijeva:

– kupnju vozila starosti do pet godina, pri čemu je vizualno stanje vozila bez većih oštećenja, a vozilo je tehnički potpuno ispravno;
– vozilo ima prijeđenih do 120.000 km,
– produljeno jamstvo do najmanje jedne godine koje pokriva: motorni sklop bez potrošnih dijelova, mjenjač i pogonske elemente, ispušni sustav te osnovne sklopove električnih sustava.

U cijenu vozila kupljenog prema uvjetima iz paketa Best uključen je jedan besplatni servis vozila i pomoć na cesti tijekom godine dana, a moguće je još doplatiti:

– jamstvo s većim pokrićem (do razine pokrića jamstva na novim vozilima, tzv. Zlatno jamstvo),
– dodatnih 12 mjeseci jamstva (što je onda ukupno 24 mjeseca jamstva),
– dva proširena paketa održavanja.

Svim kupcima koji svoja rabljena vozila održavaju u ovlaštenim servisima, pomoć na cesti automatski se produžuje na dodatnih 12 mj. od obavljenog servisa.

Druga vrsta ponude Renault SELECTION naziva se Smart i uključuje:

– vozila starija od pet godina, s tim da su dopuštene manje ogrebotine na karoseriji, no vozilo je tehnički ispravno tj. podrazumijeva stanje dotadašnje redovne uporabe;
– vozilo ima prijeđenih do 200.000 km,
– produljeno jamstvo do najviše jedne godina, koje pokriva motorni sklop bez potrošnih dijelova, mjenjač i pogonske elemente, sustav paljenja i alternator.

U cijenu vozila kupljenog unutar paketa Smart uključen je jedan besplatni servis i pomoć na cesti tijekom godine dana.

Odluči li se kupac za financiranje rabljenog vozila bilo koje marke i bilo koje starosti preko Renault Financiranja, može odabrati kredit ili leasing uz fiksnu kamatnu stopu u Kunama i u Eurima, uz rok otplate do 84 mjeseca za fizičke osobe te do 60 mjeseci za pravne. Svi se zahtjevi obrađuju unutar 24 sata, a kupci mogu koristiti različite pogodnosti ovisno o važećim akcijama Renault Financiranja u trenutku kupnje vozila.

Do 2018. Renault će uvesti i treću inačicu ponude rabljenih vozila, nazvanu Renault SELECTION PRO namijenjenu isključivo profesionalnim kupcima koji žele prodati ili kupiti rabljeno lako gospodarsko vozilo bilo koje marke.

Podijeli:
1