Renault pokreće novi prodajni program za rabljena vozila – Renault SELECTION

Renault pokreće novi prodajni program za rabljena vozila – Renault SELECTION

Tvrtka Renault Nissan Hrvatska najavila je pokretanje nove pod-marke Renault SELECTION za prodaju rabljenih vozila otvaranjem prodajnog centra u Poreču, u sklopu prodajno-servisnog salona Auto Centar Poreč, na adresi Mate Vlašića 24. Osim u Poreču, Renault SELECTION centri u Europi izgrađeni su za sada još samo u Madridu i Rimu. U Hrvatskoj se planira do kraja 2019. godine otvaranje još 23 centra, dok će ih u Europi biti oko tri stotine.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Program Renault SELECTION bi se trebao pokazati korisnim rješenje za kupce koji žele kupiti, prodati ili zamijeniti provjerene rabljene automobile svih marki uz najbolje uvjete plaćanja, osiguranja, jamstva i pomoći na cesti. Također, ovim poslovnim potezom Renault namjerava pridobiti i kupce koji žele zamijeniti rabljeno vozilo bilo koje marke za posve novo Renaultovo ili Dacijino vozilo.

Na razvijenim svjetskim tržištima, tržište rabljenih vozila i do tri je puta veće od tržišta novih vozila, u Hrvatskoj i do šest puta te je u stalnom porastu. Cilj programa Renault SELECTION je ispuniti zahtjeve upravo onih kupaca koji traže pouzdano rješenje za bezbrižnu prodaju svojih automobila, sigurnu i pouzdanu kupnju provjerenog rabljenog vozila bilo koje marke ili pak kupnju novog vozila marki Renault ili Dacia.

Ponuda rabljenih vozila iz dvadesetak najvećih hrvatskih prodajnih salona dostupna je i na službenim Renaultovim stranicama (www.renault.hr odnosno www.rabljenavozila.renault.hr), a kroz mjesec dana bit će pokrenuta i posebna internetska platforma na kojoj će kupci moći dobiti procjenu otkupne vrijednosti svojeg starog vozila.

Ponuda Renault SELECTION

Program Renault SELECTION provodi se kroz šest obećanja kupcima:
1) produljeno jamstvo u trajanju od 12 do 24 mjeseca,
2) pomoć na cesti 24 sata na dan, 7 dana u tjednu,
3) mogućnost probne vožnje da bi se kupcima olakšalo donošenje ispravne odluke,
4) provjeru svakog rabljenog vozila u čak 98 kontrolnih točaka s ciljem dovođenje vozila u potpuno ispravno stanje i pripremu vozila za buduću prodaju,
5) besplatni kontrolni pregled nakon prijeđenih 2.000 km ili dva mjeseca od kupnje, ovisno o tome što nastupi prvo,
6) zamjenu vozila u roku od osam dana od isporuke, ako kupac nije siguran da je odabrao najbolje vozilo.

Kupci u Hrvatskoj moći će rabljeno vozilo bilo koje marke kupiti kroz jednu od dvije inačice ponude, ovisno o tome koliko staro vozilo žele kupiti.

Prvi paket ponude usluga Renault SELECTION naziva se Best i podrazumijeva:

– kupnju vozila starosti do pet godina, pri čemu je vizualno stanje vozila bez većih oštećenja, a vozilo je tehnički potpuno ispravno;
– vozilo ima prijeđenih do 120.000 km,
– produljeno jamstvo do najmanje jedne godine koje pokriva: motorni sklop bez potrošnih dijelova, mjenjač i pogonske elemente, ispušni sustav te osnovne sklopove električnih sustava.

U cijenu vozila kupljenog prema uvjetima iz paketa Best uključen je jedan besplatni servis vozila i pomoć na cesti tijekom godine dana, a moguće je još doplatiti:

– jamstvo s većim pokrićem (do razine pokrića jamstva na novim vozilima, tzv. Zlatno jamstvo),
– dodatnih 12 mjeseci jamstva (što je onda ukupno 24 mjeseca jamstva),
– dva proširena paketa održavanja.

Svim kupcima koji svoja rabljena vozila održavaju u ovlaštenim servisima, pomoć na cesti automatski se produžuje na dodatnih 12 mj. od obavljenog servisa.

Druga vrsta ponude Renault SELECTION naziva se Smart i uključuje:

– vozila starija od pet godina, s tim da su dopuštene manje ogrebotine na karoseriji, no vozilo je tehnički ispravno tj. podrazumijeva stanje dotadašnje redovne uporabe;
– vozilo ima prijeđenih do 200.000 km,
– produljeno jamstvo do najviše jedne godina, koje pokriva motorni sklop bez potrošnih dijelova, mjenjač i pogonske elemente, sustav paljenja i alternator.

U cijenu vozila kupljenog unutar paketa Smart uključen je jedan besplatni servis i pomoć na cesti tijekom godine dana.

Odluči li se kupac za financiranje rabljenog vozila bilo koje marke i bilo koje starosti preko Renault Financiranja, može odabrati kredit ili leasing uz fiksnu kamatnu stopu u Kunama i u Eurima, uz rok otplate do 84 mjeseca za fizičke osobe te do 60 mjeseci za pravne. Svi se zahtjevi obrađuju unutar 24 sata, a kupci mogu koristiti različite pogodnosti ovisno o važećim akcijama Renault Financiranja u trenutku kupnje vozila.

Do 2018. Renault će uvesti i treću inačicu ponude rabljenih vozila, nazvanu Renault SELECTION PRO namijenjenu isključivo profesionalnim kupcima koji žele prodati ili kupiti rabljeno lako gospodarsko vozilo bilo koje marke.

Podijeli:
1