Renault osvježio Koleos

Renault osvježio Koleos

Druga generacije renaultovog SUV-a temeljenog na nisanovom X-Trailu, odnosno model Koleos je prošao kroz tzv. mid-life facelift. Osvježena izvedba se tako sada može pohvaliti dotjeranom vanjštinom, opremljenijim interijerom te dorađenom motorizacijom.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Vanjština je blago ispeglana s većom maskom, novim kromiranim detaljima, standardnim Pure Vision LED prednjim svjetlima, stražnjim svjetlima s 3D efektom i većim kočničkim svjetlom. Novost u ponudi je i nova Vintage crvena boja karoserije, kao i novi set dvobojnih kotača.

Unutrašnjost se izrađena od kvalitetnije plastike, osvježena je ponuda presvlaka, a nagib naslona stražnjih sjedala se može podešavati. Infotainment sustav R-Link2 je sada unaprjeđen s Apple CarPlay funkcijom, a dolazi i sa 7 te 8,7-inčnim zaslonima. Koleos će biti opremljen i sa sustavom automatskog kočenja u nuždi s funkcijom prepoznavanja pješaka, a već u baznoj opremi se očekuju kamera za vožnju unatrag, prilagodljivi tempomat i sl.

Dorađena je i motorizacija pa će tako osvježeni Koleos ubuduće biti dostupan s dva nova dizelska motora. Konkretnije kupcima će biti ponuđen 1,8-litreni dCi snage 150 KS i najvećeg okretnog momenta od 340 Nm, dok veći 2,0-litreni motor razvija snagu od 190 KS i najvećgi okretni moment od 380 Nm. Oba će standardno biti uparena s X-Tronic CVT mjenjačima, a uz 2,0 će dolaziti i sustav pogona na sva četiri kotača.

Prve isporuke ovog automobila se očekuju krajem ljeta, odnosno početkom jeseni, a uskoro bi i cijene trebale postati poznate.

Podijeli:
1