Renault objavio još nekoliko teasera novog Méganea RS

Renault objavio još nekoliko teasera novog Méganea RS

Renault je objavio dodatni set fotografija RS izvedbe trenutne generacije modela Mégane. Do sada smo novi RS već mogli vidjeti u par navrata i svaki put bi se radilo o fotografijama na kojima bi se nalazio primjerak s kamuflažom.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Dakako, i uz ovakvu zaštitu možemo razaznati par detalja njegovog vanjskog dizajna, poput novih LED svjetala koja podsjećaju na kockastu, odnosno tzv. checkered flag, dodatnih otvora za hlađenje, velikog stražnjeg difuzora, središnje smještenog završetka ispuha i sl, no nažalost još uvijek nema nikakvih službenih potvrda tehničkih karakteristika ovog automobila.

Ono što je sigurno je da će ovaj model biti dostupan s ručnim te automatskim mjenjačem s dvije spojke te da će mu pogon biti na prednje kotače, dok će se za unaprjeđene vozne sposobnosti pobrinuti opcijski sustav upravljanja na sva četiri kotača. Što se motora tiče, dvije su mogućnosti ili 2,0-litreni ili 1,8-litreni pogonski sklop iz A110. U svakom slučaju očekuje se da će mu se snaga kretati oko 300 KS.

Online premijeru možemo očekivati ubrzo, a službenu najkasnije u Frankfurtu, dok će prodaja će početi u prvom kvartalu iduće godine. Uskoro više.

Podijeli:
1