Renault Mégane RS – još jedna fotografija bez maske

Renault Mégane RS – još jedna fotografija bez maske

Renault je prije nekoliko dana u Monaku “predstavio” novi Mégane RS, a sada se internetom proširila još jedna fotografija automobila bez zaštitne maske. Prve neslužbena fotografija bez maske je bila ona stražnjeg kraja, koju možete vidjeti ovdje, a sada nam je uz pozadinu otkriven i profil ovog vozila te još poneke značajke vanjštine poput naplataka, otvora za ventilaciju iza prednjih i stražnjih kotača i sl.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Podsjetimo, Renault je potvrdio kao će ovaj automobil biti dostupan sa standardnim ručnim te EDC automatskim mjenjačem s dvije spojke. Otprije znamo i da će ova generacija, za razliku od prethodne, kupcima biti dostupna samo u karoserijskoj verziji s petorim vratima.

Službenih potvrda o motorizaciji za sada nema, no vjeruje se kako će ga pokretati 2,0-litreni 4-cilindrični turbo motor snage oko 300 KS. Pogon će biti na prednje kotače, a kupci će moći nadoplatiti za sustav upravljanja na sva četiri kotača. Dakako, RS verzija će se moći pohvaliti i raznim drugim doradama u odnosu na standardnu izvedbu.

Koliko je za sada poznato službena premijera će se održati tek u Frankfurtu ovog rujna.

YouTube MP3 - Hotmail
1